NOA outdoor living NOA outdoor living
Plan your experience (required)

The art of living - OUTDOOR LIVING - Special edition 2023

De nieuwe productiesite van Renson Outdoor langs de E17 in Kruisem zal velen al opgevallen zijn. De hedendaagse en tijdloze vormgeving met groengevel en hout, getekend door Binst Architects, is hier zeker niet vreemd aan. Het meest opvallende gaat echter schuil achter het bedrijfsgebouw zelf: een uniek inspiratiepark voor buitenleven en design.

INSPIRERENDE THEMATUINEN
NOA outdoor living is een initiatief van Renson en een samenwerking van 30 high end merken. Renson Outdoor maakt deel uit van de familiale Renson Group, met meer dan 100 jaar ervaring in de productie van zonweringen, ventilatiesystemen, terrasoverkappingen en andere buitenleefruimtes en constructies in aluminium. Het Renson leveringsprogramma omvat, naast de overkappingen, ook nog carports, poolhouses, schuifpanelen, lamellendaken, plantenbakken, zitbanken en verlichting. Hilde Baekelandt, Commercial & Concept Manager NOA: “Mensen zoeken tegenwoordig meer en meer de rust op in eigen tuin. Daarbij kijken ze voor de aankleding niet zozeer naar individuele producten maar naar ontzorgende totaal oplossingen. Het was dan ook een logische stap om dit concept open te trekken naar andere toonaangevende spelers in de buitenbeleving. Zowel particulieren als professionelen waaronder architecten, designers en groenplanners kunnen hier na online registratie terecht om inspiratie op te doen en de nieuwste buitentrends te ontdekken”.

EEN PARK MET ALLURE
De oppervlakte van de hele site bedraagt 10 hectare, waarvan er 3 ingenomen worden door het inspiratiepark met zijn exclusieve tuinbeleving. Een wandelpad leidt langsheen paviljoenen, terrassen en sfeertuinen. De beleving is er compleet en overdonderend. Maar NOA outdoor living is nog veel meer dan een inspiratiepark. Binnen in het gebouw zorgen immers 3 conferentiezalen (300 personen), 8 vergaderzalen en een volledig uitgeruste keuken ervoor dat NOA de
unieke locatie is voor congressen, salesmeetings, productlanceringen en bedrijfs- en netwerkevents. Op die manier krijgt de site, naast het puur commerciële, op andere momenten extra leven ingeblazen.

Recent news

 • 05 October 2023

  inNOAvations event 26.10.2023

  Load more
 • 07 April 2023

  Sleeper magazine issue 107

  Load more
 • 16 November 2022

  NOA outdoor living

  Load more
Show more news items

Plan your outdoor experience